Откриј нов начин да истражуваш

Авантура која не знае за граници

Таму далеку

Гледајте додека го носиме V90 Cross Country во далечна земја со сурова убавина. На секакво време, без оглед на условите, патувате во смирена изолирација. 

 

Видлива цврстина

Скандинавскиот дизајн и мајсторство ги исполнуваат потребите за сите патишта и секакво време. Широките тркала и зголеменото растојание од земјата ви даваат самодоверба на секаков пат. Предната табла и капаците над тркалата од дрвен јаглен се спојуваат со шев во браникот. 

Ве носи подалеку

Контролата при спуштање низ удолница, погонот на четири тркала и зголеменото растојание од земјата ви овозможуваат да се движите понатаму. Приспособете го возењето на вашите потреби одбирајќи ја состојбата за возење што ви одговара - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual. Во сосојба Individual можете да си креирате возење какво што ви одговара.

Убави материјали, напредна технологија

Започни го твоето патување

 Откриј повеќе за тоа како можеш да го создадеш твоето перфектно V90 Cross Country