" "

Уметноста во создавањето

Вашето Volvo V90 Cross Country, вашиот нов пат.

Надворешен стајлинг

Стајлинг за вашите софистицирани авантури. Специјално создаден за да се вклопи со Вашиот авантуристички V90 Cross Country.

Pack & load

Ready for action. Getting there is just the start.

Технологија и звук

Комфортноста трае подолго. Сите патуваат во прва класа со V90 Cross Contry, онаму кадешто вашиот авантуристички дух ќе ве одведе, Вас и Вашите патници. .

Безбедност за деца

Со нашите безбедносни иновации помогнавме да ги задржиме децата безбедни повеќе од 50 години, научивме многу во текот на тоа време. Со новата генерација на VOLVO детските седишта, ги земавме сите наши знаења и бенефитите ви ги пренесовме на Вас.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.