РЕОТКРИВАЊЕ НА ЖЕЛБАТА

Разновиден, простран и елегантен. V90 е луксузно модерен пример на иконитиот Volvo караван.

Надворешен стајлинг

Опциите за надворешниот стајлинг за новиот V90 се дизајнирани да ја зголемат динамичната елеганција на автомобилот.

Далечински клуч, бела кожа

Оваа висококвалитетна футрола за далечински клуч од бела кожа е ексклузивно дизајнирана да оговара на внатрешноста на вашето Волво. Рачно изработена, грижливо и прецизно, оваа уникатна футрола му дава на вашето искуство ексклузивно чувство за скандинавски луксуз и стил.

Додадете нешто дополнително

Нашата дизајн галантерија и паметни решенија се ексклузивно дизајнирани со цел да го добиете максимумот од Вашето V90 .

Технологија и звук

Нашата галантерија на додатоци содржи елементи за секого, додатоци кои се наменети за патниците да останат поврзани или пак да се забавуваат.

Безбедност за деца

Нашите детски седишта се дизајнирани да го направат патувањето со автомобил посигурно и попријатно за Вашите деца. И да Ви го олеснат животот.

Оптимизација на перформансите на Polestar

Drive-E е најнапредниот систем за пропулзија на Volvo досега. Како резултат на тоа, инженерите на Polestar се фокусираа на пет критични перформанси при градењето на новата генерација оптимизации на Polestar. Со холистичен пристап извршија надградба на софтверот за моторот и менувачот. Заедно, тие нудат побрзо, попрецизно и интуитивно искуство.
FIND AN OPTIMISATION FOR YOUR VOLVO

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.