" "

Направи го свое

Разгледајте ги нашите популарни оции подоле или консултирајте се со вашиот дилер за целата линија на завршни додатоци..

Надворешен стајлинг

Со две првокласни алатки за дотерување и широк асортиман на галантерија, можете да им дадете свој белег на сите нови XC90.

Технологија и звук

Комплетирајте го новото XC90 со интуитивни возни команди и премиум озвучување со додатоци наменети за вашите потреби.

Пакувај и товари

Овие додатоци се практични и елегантни и ви овозможуваат да го извлечете најдоброто од вашиот нов XC90.

Безбедност за деца

Нашите детски седишта се дизајнирани да го направат патувањето со автомобил посигурно и попријатно за Вашите деца. И да Ви го олеснат животот.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.