ГАЛАНТЕРИЈА

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЛВО ЗА ВАС

Што има ново

Некои од нашите омилени додатоци кои се достапни на сегашните модели..

ПРОНАЈДИ ДОСТАПНИ ДОДАТОЦИ

Изберете го Вашето Volvo

Додатоци за нови и сегашни возачи

Барате нов багажник за покривот? Безбедносна решетка? Детски седишта? Сите наши додатоци и галантерија се направени за вашето Волво, со дизајни за секакви авантури, семејства и возачи.

See all accessories

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.