ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА VOLVO

Välkommen

Во Volvo, ние правиме што ни доаѓа природно. Бидејќи тоа е начинот на кој Шведска не има создадено.

Иновации, апликации и поддршка

Поврзете се. Шетајте безгрижно.

Развивме голем број на дигитални иновации, корисни апликации и корисни можности за поддршка за да Ви помогнеме да добиете повеќе од Вашето Volvo.

ЛИЧЕН СЕРВИС

Ние го сфаќаме сервисот лично

Ние создадовме нов пристап до сервисот кој се грижи за вас исто како што се грижи за вашето возило.

My Volvo iPad Magazine International

Симнете го нашиот свет во вашиот

Од безбедносниот појас со три подесувања до детското седиште свртено наназад, навикнати сме да подаруваме. Така, кога дојдовме на идеја за списанието My Volvo iPad Magazine International, исполнето со ексклузивни написи, новости, фотографии, филмови и линкови кои помагаат да се истражи светот на Volvo, ние го подаривме. 

Download our world to yours