Volvo On Call

Контролирај го твоето возило со допир на копче.

Помошта која Ви е потребна – сега

Без разлика дали Ви се дупнала гума, имате некој дефект или сте направиле сообраќајна несреќа, ние сме тука да Ви испратиме помош каде и да сте.

Одвозете со удобност

Апликацијата Volvo On Call овозможува да ја одржувате температурата во Вашиот автомобил само со користење на Вашиот мобилен телефон. Тоа е една од секојдневните луксузности кои Ви ги нуди Вашето Volvo.

Услуги од консиерж

Понекогаш на сите ни треба мала помош, како што е наоѓање место за јадење на патот или хотелска или авионска резервација во последен момент. Со нашите услуги „Консиерж“ (Concierge Services) само притиснете го копчето „On Call“ и зборувајте со еден од нашите консиержи во секое време. (Достапно само во Кина))

КОМПАТИБИЛНОСТ

Користењето на апликацијата Volvo On Call бара Вашиот автомобил да е фабрички опремен со Volvo On Call, модели од 2012 па навака. Во зависност од моделот на Вашето Volvo, може да има варијации на опциите на располагање.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.