CarPlay

Уживај во опциите на твојот iPhone од возачкото седиште.

CARPLAY ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Побезбеден начин за управување со Вашиот мобилен телефон

Со употреба на Volvo вградениот екран на допир, може да уживате во одредени функционалности без да го допирате мобилниот телефон.

APPLE АПЛИКАЦИИ

Создаваме подобар живот на патиштата

Користете ја опцијата CarPlay за да пристапите до iPhone апликациите на Apple. Јавувајте се, примајте и праќајте пораки, добијте насоки и слушајте музика – сето тоа од возачкото седиште.

Поддржани апликации

Апликации за забавно возење

CarPlay поддржува голем број апликации на Вашиот iPhone, а се повеќе се додаваат постојано. Еве дел од нашите омилени::

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.