Ние го сфаќаме сервисот лично.

Ние веруваме дека сервисирањето на вашето возило треба да биде едноставно. Затоа ја реиновиравме традиционалната идеја на посета на работилница. Со прифаќање на старите методи на работа од минатото, имаме за цел да се создадеме еден нов пристап кон услугата сервис, која е личен, ефикасен и кој се грижи за вас, како што се грижи за вашиот автомобил.

Volvo Service 2.0

Наша услуга. Дизајнирана за Вас.

Поседувањето автомобил не треба да биде комплицирано. Тоа треба да биде колку што е можно полесно и попријатно искуство. Затоа ја направивме оваа единствена услуга која вклучува сè што Ви е потребно за да добиете повеќе од Вашето Volvo. Ние ова го нарекуваме Volvo Service 2.0.

Дополнителни Volvo услуги

Услуги дизајнирани да одговараат на Вашите потреби

Без разлика дали се работи за чистење на тапацирот, поправка на испукано ветробранско стакло или замена на гума, во нашите работилници ќе ја најдете услугата која Ви е потребна.