Основни вредности

The Volvo way.

Во Volvo, се што правиме почнува од луѓето. Нашата мисија да им обезбедиме на луѓето полесен, побезбеден и подобар живот за нас е нешто нормално. Тоа е начинот на Volvo.

Денес се уште сме фокусирани на нашите три суштински вредности: безбедност, квалитет и грижа за животната средина.

Го штитиме тоа што е важно. Правиме луѓето дса се чувствуваат посебно. И се гордееме со тоа што помагаме светот да биде подобар за сите.

Изјава за безбедност
Изјава за квалитет
Изјава за грижа за животната средина