VOLVO Е МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД САМО АВТОМОБИЛИ

Искусете го нашето минато, сегашност и иднина.

Нашата посветеност на тие што ќе му се придружат на семејството, купувајќи Волво, продолжува долго после купувањето. Сепак, ние сме компанија која се грижи за луѓето пред се. Тоа е во фокусот, на пример, нудиме возачка обука во Шведска, како и искуства засновани на работењето со луѓе.  

А ако немате доволно среќа да живеете во Шведска, тогаш посетете ги неверојатните тркачки јахти Volvo Ocean Race кога ви се во близина!

Центар за посетители на Volvo Cars

Искусете вистинско Volvo доживување во срцето на Volvo во Гетеборг. Можеби сакате да видите како се прават автомобилите во нашата фабрика, сакате пробно возење со нашите најнови автомобили или да дознаете повеќе за нашите визии за безбедноста, животната средина, дизајнот и мобилноста во иднина - за вас имаме активност во која ќе уживате..

Изложбен салон на Volvo Cars

Запознајте ги Volvo Cars во Кунстрадгорден во Стокхолм. Тука ќе дознаете повеќе за брендот Volvo и нашата фолозофија и технологија за безбедноста, животната средина, дизајнот и мобилноста во иднина. Ќе ги видите и нашите автомобили и производи во живо. Тука можете и да најмите просторија за состаноци.