Гледајќи назад, ни помогна да гледаме напред

Приказната на Volvo Автомобилите

Почнавме со производство на автомобили во 1927 бидејќи верувавме дека никој друг не ги прави доволно цврсти или бзбедни за шведските патишта. Совреме дојдовме до низа иновации, од кои некои го изменија светот. Оваа посветеност не мотивира да одиме напред, кон следната голема идеја на Volvo Cars.

Previous:

Next:

Повторно откриена класика

Караванот Volvo е икона во возењето. Но новиот V90 е поубав од кога и да е.Од минатото до сегашноста

Нашето единствено наследство го право Volvo тоа што е денес и го обликува начинот на кој размислуваме за иднината. Добијте целосна претстава од минатаото до денес преку овие куси приказни за клучните моменти, историски настани, случајни средби, генијални и пионерски иновации.