12:30 AM | May 16 2016

Самовозечките автомобили и вредноста на времето

Роберт Бростром, висок технички лидер за искуство на корисници во Volvo Cars, зборува за тоа како самовозечките автомобили ќе го редефинираат односот меѓу луѓето и автомобилите.

НОВОСТИ ВО АВТОНОМНОТО ВОЗЕЊЕ

Дознајте повеќе за автономните автомобили и автономното возење со Волво автомобилите

Архива