Ние знаеме детска безбедност

Подобрувајќи ја детската заштита во нашите автомобили веќе долго време е водечки принцип во Volvo. Одигравме клучна улога во развојот на детски седишта свртени наназад и ја воведовме првата бустер перница во 1978. Денес продолжуваме со иновации, користејќи го нашето знаење и експертиза за да направиме најбезбедни автомобили. Тоа сочинува витален дел од нашата Volvo Cars Визија за безбедност никој не смее да загине или да биде сериозно повреден во нова кола на Volvo. Ние ова го нарекуваме Volvo Cars Визија за безбедност.

Го заштитува тоа што е важно - вашите деца

Сакате на децата да им дадете најдобра заштита во автомобилот, тоа го сакаме и ние. Откријте како нашето повеќедецениско искуство, особено во користењето на детски седишта свртени наназад, ќе ви помогне да ги обезбедите тие што ви значат.


Лидери во детската безбедност

Previous:

Next:

Визија за безбедност за сите

Водени кон спасување животи

Ние сме посветени да го направиме побезбеден животот за сите генерации на луѓе. Нашата визија е дека никој не смее да умре или да биде сериозно повреден во нов Volvo автомобил.

Безбедност за деца, од Volvo

Повеќе од 50 години сме лидери во безбедност за деца благодарение на уникатниот пристап кој комбинира исцрпно истражување со безгранични иновации.