CAR SAFETY ОПЦИЈА КОЈА СПАСУВА ЖИВОТИ

IntelliSafe – секојдневно ја зголемува сигурноста

Со децении, Volvo Cars развива карактеристики за безбедност во автомобил кои спасуваат животи. Денес, IntelliSafe е склоп од интелигентни технологии кој се труди за заштити или да го намали влијанието од судирот. Предвидува опасност и може да ви помогне да ја избегнете. Гледајте го како совозач кој е секогаш на штрек, спремен да интервенира и да помогне да останете безбедни.
Read more

Новото Volvo XC90 - нашиот најбезбеден автомобил досега

Нашето ново луксузо спортско возило содржи се што знаеме за безбедноста.


Предадете ја контролата за побезбедно патување

Веќе тестираме прототипи со самовозечка технологија IntelliSafe Autopilot што ќе ги направи патувањата поопуштени и побезбедни. Кога не сакате да возите, вашиот автомобил ќе преземе со притискање на копче и ќе ви заштеди време. Ќе го трансформира вашето патување.
Read more

Поврзаноста со обработката во облак ве одржува безбедни

Нашето ново луксузо спортско возило содржи се што знаеме за безбедноста.