Volvo Ocean Race Edition

ИНСПИРИРАНИ ОД МОРЕТО

За уникатни дизајни, направени да го рефлектираат секој карактер на трката.

Volvo Ocean Race Edition

Уживајте во уникатните дизајн елементи и премиум карактеристики на Volvo Ocean Race Edition во автомобилите подолу.

XC60

Повеќе за трката

Разбирање на грешките

Посегнување по водечката позиција без двоумење не е неуспех за поранешниот тимски бродар на Telefónica, Iker Martínez. Тоа е мотивација за следната голема трка.

Следете ја трката во живо

Погледнете ја мапата, видете каде се наоѓаат, како се справуваат и што е ново.