Cерија 40

V40 T2 KINETIC EDITION СЕГА ВЕЌЕ ЗА

Volvo V40 е компактна комбилимузина со толку карактер што ќе Ве освои без вишок зборови. Одушевува со маркантна надворешност, агилност, разнолик интериер и паметна технологија – а во нашата органичена понуда ќе Ве одушеви и изворедната цена од 20.490 EUR. Со разновидни пакети на опрема, обликувајте го своето V40 кое ќе го одрази Вашиот стил. Добродојдовте во светот на Volvo.

+ 2.500 EUR за Дизел пакет
VOLVO V40 D2 ВАШИОТ ВЕЌЕ НА 22.990 EUR
Секое Volvo создадено е како би поминал бројни киломентри, а дизел пакетот во тоа секако ќе помогне. Носи мотор со подобра искористивност, помала потрошувачна на гориво, а зголемен вртежен моментум и при помали брзини.

+ 2.000 EUR за Cross Country пакет
VOLVO V40 CROSS COUNTRY ВАШИОТ ВЕЌЕ НА 24.990 EUR

Пакетот Cross Country нуди надоградба за тешки услови за возење. Самоуверено ќе Ве одведе во авантура без обзир на временските услови и условите на патот.

 

+ 3.500 EUR за Edition Pro пакет

VOLVO V40 EDITION PRO ВАШИОТ ВЕЌЕ НА 23.990 EUR
Практичност и удобност никогаш не се премногу. Затоа го обликувавме пакетот Edition Pro со богата дополнителна опрема која се грижи возењето во Вашето Volvo да го направи покомфорно.

 

+ 6.500 EUR за R-Design пакет
VOLVO V40 R-Design ВАШИОТ ВЕЌЕ НА 26.990 EUR

Пакетот R-Design Ви овозможува со своето Volvo V40 да ги подобрите спортските додатоци во интериерот и надворешноста со што ќе го направите поатрактивно.

 

Комбинирана потрошувачка на гориво: 3,4 – 6,4 л/100 км, емисија CO2: 89 – 149 г/км. Ниво на емисија: EURO 6. Емисија NOx: 0,0162 - 0,0736 г/км. Цената 19.490 EUR е за V40 T2 90 kW (122 КС) Kinetic со Edition пакетот и не го вклучува трошокот за металик боја и припрема на возило. Цените на дополнителните пакети се додаваат на цената на V40 T2 Kinetic Edition. Cross Country пакетот може да се купи по наведените цени само со купување на дизел пакетот. Описот на опремата за V40 може да отстапи во случај на купување на моделот V40 Cross Country. За печатни грешки не одговараме. Понудата важи додека трае залихата. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај Вашиот овластен Volvo застапик