Cерија 90

S90 D3 A BUSINESS

Volvo S90 истовремено е и луксузна и неверојатно едноставна лимузина која одушевува со префинетиот дизајн, исклучителни материјали, природни дрвени детали и интуитивна технологија. Донесува едноставно искуство на патот, а со пакетот S90 е создадена за долги бизнис патувања.

VOLVO S90 D3 A BUSINESS
ВАШ ВЕЌЕ ЗА 49.990 EUR

V90 Cross Country D4 AWD A ADVENTURE

V90 Cross Country со својот богат пакет на опрема ќе ве одведе во срцето на природата и ќе Ви овозможи да ја доживеете дивината со целосна сигурност и исклучително удобно засолнитеште. Одберете возило кое има сѐ поради што Вашето патување ќе делува како да трае засекогаш

VOLVO V90 CC D4 A ADVENTURE
ВАШ ВЕЌЕ ЗА 61.990 EUR

V90 D4 A BUSINESS

Во караванот V90 се е направено со причина, обликувано околу Вас – удобност, технологија и сигурност потполно се прилагодени на барањата од службените патувања. V90 е идеја на безкомпромисниот луксуз, дополнета со внимателна практичност и голема пространост

VOLVO V90 D4 A BUSINESS
ВАШ ВЕЌЕ ЗА 57.990 EUR

Комбинирана потрошувачка на гориво: 5,1–7,7 л/100км, емисија CO2: 133–176 г/км. Ниво на емисија: EURO 6b. Емисија NOx: 0,0243 - 0,0366 г/км. Цената е за XC60 D4 140 kW (190 КС) Momentum со Business Connect пакетот и пакетот осветлување и не го вклучува трошокот за металик боја и за припрема на возилото. За печатни грешки не одговараме. Понудата важи додека трае залихата. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај Вашиот овластен Volvo застапик.