Concept Coupe in a garden

Concept Coupe

Доверливата убавина

Томас Ингелат, потпретседател за дизајн

„Ослободени од површна возбуда“

Новиот концепт Coupe на Volvo открива како можеме да го обликуваме нашите автомобили отсега натаму.

ИЗВОНРЕДНО ДЕТАЛИЗИРАН

Прекрасно минимален

Смели пропорции, извонредно мајсторство и иновативна технологија оформена околу возачкото исакуство на луѓето.

Concept Coupe Interior

Концептуални Volvo Cars

Концептното купе е прво во серијата од три концептуални автомобили, со што сите од нив ја претставуваат новата генерација на Volvo модели, почнувајќи со новото XC90 во 2014 година.

Concept Estate
Concept Estate

Олицетворение на Шведската креативност

Concept XC Coupe
Concept XC Coupe

Инспирирано од високо технолошка атлетска опрема

Volvo On Call

Запознајте ги нашите апликации за да доживеете подобрено Volvo искуство.

Направете сами

Персонализирајте го Вашето Volvo за да одговара на Вашите потреби и животен стил.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.