НАШИТЕ ВОЗИЛА

НАПРАВЕНО ВО ШВЕДСКА

Разгледајте ја нашата линија и откријте ја нашата традизија на стил и безбедност создадени во секое едно Volvo.

SUV/Crossover

Одлична изработка, неуморна амбиција..

XC90

Дизајниран за иднината.

VIEW DETAILS

XC60

Дома, насекаде.

VIEW DETAILS

Estate/Hatchback

Разновиден дизајн, долготрајно активен. .

V90

Пресоздавање на класика. .

VIEW DETAILS

V60

Вешто поседување. .

VIEW DETAILS

V40

Мал, со голем карактер.

VIEW DETAILS

Cross Country

Шведски луксуз со авантуристички дух.

V60 Cross Country

Новиот караван.

View details

S60 Cross Country

На сите патишта, во сите временски услови.

View details

V40 Cross Country

Одличен викенд автомобил. .

View details

Sedan

Елегатно дизајниран за лесно доживување.

S90

Дизајн и иновација во хармонија. .

VIEW DETAILS

S60

Сака да вози..

VIEW DETAILS

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Продолжете да ги откривате деталите кои ви значат на вам за да ја
најдете перфектната комбинација.