Додатна опрема за S60

Откријте ја додатната опрема за разубавување на удобноста и на динамичните впечатливости на вашиот S60.

СТИЛСКА ОПРЕМА ЗА НАДВОРЕШНОСТА

Додадена динамика

Разубавете го динамичниот и спортскиот карактер на S60 со нашата опрема за надворешно дизајнирање. Опремата вклучува предни и задни странични одбивачи, украсни прагови, заден дифузер и двоен интегриран разделен ауспух. Задниот дифузер е обоен во црна боја. За комплетирање на изгледот достапен е комплет на 20-инчни тркала уникатно дизајнирани за заокружување на опремата за дизајн.
Стилизирајте го вашиот S60

СОЗАДАДЕН ЗА ВАС

Пакети опрема за Volvo S60

Пакет опрема за заштита на внатрешноста

Чувајте ја внатрешноста на вашиот S60 чиста и стилска со балансирано обоените отпорни тепеси за просторот за патниците, делот за багажот и за практичната заштита за браникот.

Пакет за кровни носачи

Зголемете ја разновидноста на вашиот S60 со аеродинамичниот носач за товар, комплетот за заклучување One Key и 350-литарската кровна кутија со вградено LED oсветлување.

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШ

Истражете го S60

Персонализирајте го вашиот нов Volvo за да го создадете автомобилот кој што е вистинскиот за вас

Креирајте го својот S60

Видете ја целосната додатна опрема