Спецификации на Volvo S60

Истражете ги целосните спецификации на S60, од изборот на моторот до димензиите на алуминиумските фелни.

Добијте ја целосната слика

Откријте ги сите карактеристики и нивоа на опременост достапни за S60.

Споредба на опременост

Сите нивоа на опременост на S60 комбинираат динамичен, атлетски дизајн со скандинавско занаечиство. Споредете го секое од нив за да одлучите, кое е вистинското за вас.

Мотори

Напредни и ефикасни погони што комбинираат реактивна моќност со ниски емисии за максимално да го искористат секое возење.

Димензии

Најдете ги сите димензии и мерки за секој модел во S60 опсегот, од просторот за нозе на патниците до големината на товарниот простор.

Карактеристики​

Сеопфатен список на карактеристики и технологија достапна за S60, луксузен ранг дизајниран околу вас, за да го направи секој ден полесен и секое возење подобро.