Споредете ги опремите на S60

Истражете го вашиот избор на опрема подетално.

car

car

Преглед

Определување

  car

   car

   Преглед

   Определување

   TC_ChooseTrim :

   car
   TC_ChooseTrim :

   car

   Преглед

   Преглед

   Определување

   Определување

   TC_ChooseTrim :

   car

   Преглед

   Определување

   Дознајте повеќе за S60

   Истражете го Volvo S60 подетално и откријте го целиот спектар на можности што се достапни за седанот што редефинира што значи да се вози.
   Погледнете ги сите карактеристики