ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ S60 ЗА ВАС

Volvo S60

Од големиот избор на пакети кои се достапни, лесно ќе го пронајдете оној кој најмногу ви одговара.

S60. Искрено ваш

Нашиот одличен седан, со разновидни пакети - одберете го пакетот што најмногу ви одговара. Momentum го комбинира ексклузивниот стил со паметната технологија, додека Inscription го истакнува современиот шведски луксуз. R-Design се карактеризира со динамичен изглед и задоволство при возењето. Polestar Engineered ја комбинира моќноста на plug-in хибридот со шасијата и стилските додатоци, за перформанси кои прават вистинска разлика.

S60

Истражете ги моделите на S60

Откријте кој од пакетите за S60 е вистинскиот за вас

S60 Momentum

Прогресивен стил и напредна технологија

S60 Inscription

Современ луксуз креиран од Шведска

S60 R-Design

Создаден за возење