ЕЛЕГАНТНА ИНОВАЦИЈА

Volvo S60 Momentum

Прогресивен стил и напредна технологија

Инспиративен изглед

Со прогресивен дизајн и интуитивна технологија, Volvo S60 Momentum е создаден за да инспирира и да понуди вистинско уживање. Екстериерот вклучува целосни LED-фарови со уникатен T-облик на светлата кој е заштитен знак на Volvo Cars. Во внатрешноста, модерната скандинавска изработка е дополнета со централниот екран на допир кој е елегантен и лесен за употреба.

Пакетот Momentum во детали

Прогресивен дизајн

Целосните LED-фарови со уникатен T-облик на светлата, ексклузивните дизајни на алуминиумските фелни и предната решетка во црна боја, го истакнуваат пакетот Momentum.

Моќта на допирот

Централниот екран на допир е респонзивен, лесен за следење и има можност за прикажување на содржината вертикално за да може да се прикажат повеќе информации на самиот екран.

Убава изработка

Ентериерот на S60 Momentum е дефиниран од прецизното влијание кон деталите и висококвалитетните материјали, како на пример Iron Ore décor панелите.

Тркала со дијамантски финиш

Експлозивни алуминиумски тркала што го подобруваат чистиот, скандинавски дизајн на автомобилот

Истражете ги останатите пакети за S60

S60 Inscription

Современ луксуз креиран од Шведска

S60 R-Design

Создаден за возење