ЕЛЕКТРИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ

S60 T8 Polestar Engineered

Светската класа на шасијата се сретнува со електричноста за да се создадат перформанси како никогаш до сега.

Револуција во возењето

S60 T8 Polestar Engineered е седан со големи перформанси и plug-in хибридна моќност, за уживање во возењето преку режимите за возење pure, dynamic и performance. Polestar оптимизацијата за S60 вклучува напредна суспензија и компоненти за сопирачките за возбудливо возење. Стилските перформанси, прекрасно изработениот ентериер и интуитивната технологија го комплетираат овој пакет со вистинска динамичност во суштината.

Пакетот S60 T8 Polestar Engineered во детали

Чисти перформанси

Возбудливите перформанси се комбинирани со можноста за нула штетни емисии, благодарение на plug-in хибридот со T8 Twin мотор.

Креиран за да освојува

Ново ниво на динамичко возење, со компоненти на шасијата од Öhlins, сопирачки од Brembo и струт бар за прецизна контрола и управување.

Лесени. Моќни. Убави

Лесни ковани алуминиумски фелни со уникатен дизајн кои го истакнуваат спортскиот карактер и ја намалуваат тежината, за истакнато ракување.

Спортски стил

Дискретни елементи на надворешноста, детали на менувачот, спортски седишта и појаси во златноа боја созадаваат автомобил со уникатен спортски карактер.

Истражете ги останатите пакети за S60

S60 T8 Polestar Engineered

Напредна динамичност при возењето

S60 Momentum

Прогресивен стил и напредна технологија

S60 Inscription

Современ луксуз креиран од Шведска

S60 R-Design

Создаден за возење