Volvo S60 Cross Country

Се истакнува, стига подалеку

Автомобилот кој Ве носи во авантура - на секој пат, во секакви услови.

Авантура со стил

Седан со став

Комбинирајќи ги елегантните линии на нашиот седан Volvo S60 со грубиот изглед на автомобил за сите патишта и сите временски услови, S60 Cross Country ќе Ве издвојува. Ние, исто така, Ви додадовме дополнителна видливост на патот, така што секогаш сте подготвени за авантура. S60 Cross Country има наметливо и мускулно присуство, кое го подобрува чувството на храбар и способен седан.

Hапредно работење

Вистинска cross-country хармонија

"Зголемено чувство на контрола, со зголемена видливост на патот и цврста конструкција за да Ви ја даде довербата да ги поместите границите.

Со контрола на векторот на вртежниот момент и тракцијата при свиоци, се подобрува спортското возачко искуство. Со новите Cross Country тркала и високите гуми кои додаваат удобност и заштита."