ИЗРАЗИ СЕ СЕБЕ

Направи го своето S90 твое со нашата ексклузивна линија на стилски премиум додатоци.

Надворешен стајлинг

Единствените опции за надворешен стајлинг за новиот S90 се дизајнирани за да овозможат поекспресивно возење.
Надворешен стајлинг со хромирани делови

Ексклузивно дизајниран S90, овој елегантен екстериерен пакет вклучува преден браник со хромирани инсерти, заден спојлер над багажникот, уникатни двојни издувни цевки и заден дифузер со хромирани завршетоци.

Споилер на вратата од багажникот

Координирани во боја за да се вклопуваат со екстериерот на Вашиот S90. Спојлерот над багажникот е уникатно дизајниран за да додаде стилска и спортска линија на вашето секојдневие.

Крајни цевки, двојно интегрирани со браник

Овие уникатни двојни издувни цевки со дифузер со хромирани завршетоци се еклузивно дизајнирани за да се вклопат со екстериерот на Вашето S90. Со креирање на впечаток на четири издувни цевки, двојните цевки го потенцираат стилскиот но и спортскиот карактер.

21” 10-краци алуминиумски бандажи

Овие уникатни 21” 10-open spoke Turbine Tinted Silver Diamond Cut тркала се дизајнирани за да креираат елегантен и луксузен изглед. Секое тркало е грубо тестирано и прилагодено за сите временски услови.

Футрола за далечински клуч од бела кожа

Футрола за далечински клуч од луксузно дизајнирана бела кожа. Рачно изработена до детали, дава ексклузивен осет за скандинавскиот луксуз и стил.

Футрола за далечински клуч, орев или темна бреза

Можете да одберете меѓу овие две ексклузивно рачно изработени футроли за клучеви од орев или темна бреза. Секоја од нив е уникатно дизајнирана за да се интегрира со внатрешноста на автомобилот и во хармонија со богатото шведско наследство на Volvo.

Технологија и звук

Нашата галантерија на додатоци содржи елементи за секого, додатоци кои се наменети за патниците да останат поврзани или пак да се забавуваат.

Apple CarPlay

Apple Carplay ги превзема апликациите кои ви се добро познати од вашиот iphone и ги прави достапни за вас преку VOLVO екранот. Можете да ја користите и SIRI гласовната команда за вашата електронска пошта и смс пораки со цел вниманието да ви остане на патот.

iPad® држач

Со iPad држачот, патниците на задните седишта сега можат да користат iPad во удобност и безбедност, без оглед на тоа дали слушате музика или пак пребарувате на интернет држачот им овозможува на патниците да искористат најмногу од нивното патување, воедно и со два USB приклучока за истовремено полнење на уредите.

Оптимизација на перформансите на Polestar

Drive-E е најнапредниот систем за пропулзија на Volvo досега. Како резултат на тоа, инженерите на Polestar се фокусираа на пет критични перформанси при градењето на новата генерација оптимизации на Polestar. Со холистичен пристап извршија надградба на софтверот за моторот и менувачот. Заедно, тие нудат побрзо, попрецизно и интуитивно искуство.
FIND AN OPTIMISATION FOR YOUR VOLVO

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.