Карактеристики на Volvo S90

Откријте го опсегот карактеристики на Volvo S90.
Choose category:
Седишта
Удобни предни седишта
Контурни предни седишта
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Ергономски седишта
Пет посебни седишта
Електрични седишта со целосно приспособување
Продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот
Електрични продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за совозачот
Рачен продолжеток на перничето од седиштето, седиште за возачот
Рачен продолжеток на перничето од седиштето, седиште за совозачот
Рачни продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот и совозачот
Електрично седиште за возачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Проветрување на предните седишта
Електрични странични потпирачи
Електрична 2-насочна поддршка за 'рбетот
Електрична повеќенасочна 4-степена поддршка за 'рбетот
Масажа на предните седишта
Заден централен потпирач за раце со држачи за чаши
Климатизација
Грејач на средството за ладење на моторот со висок напон (HVCH)
Бришачи со вградени прскалки со загревање
CleanZone
CleanZone со Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Двозонски систем за климатизација
Четиризонски систем за климатизација
Проветрување пред стартување и климатизација по исклучување
Приспособливи задни отвори за воздух
Стартување на климатизацијата од далечина
Филтер за кабината
Затемнети задни прозорци
Ветробран што намалува топлина
Стаклен сончев покрив
Грејач за паркирање што работи на гориво
Продолжување на работата на климатизација кога возилото е паркирано
Загревање кога возилото е паркирано
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Греење на ветробранот
Загревање на управувачот
Завеси за сонце на задните врати
Електрична завеса за сонце на задниот прозорец
Чистење на предните фарови
Поддршка за возачот
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Навигација Sensus
9-инчен централен екран со екран на допир
Предупредување за растојание
Приспособлив темпомат
Предупредување за заден судар со сопирање во место
Помош при возење
Информација за сообраќајни знаци
Говорна контрола
Далечинска контрола на управувачот
Далечински контроли на управувачот
Безжично полнење за мобилни телефони
Осветлени огледала
Автоматско нивелирање на предните фарови
Електрични ретровизори на вратите
Електрична сопирачка за паркирање
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Греење на ветробранот
Бришачи со вградени прскалки со загревање
Ограничувач на брзина
Екран на ветробранот
Камера за помош при паркирање, задна
Камера од 360°
Екран за возачот од 12 инчи
Внатрешно осветлување
Внатрешно осветлување од високо ниво
LED-предни фарови со светла со активно навалување
Магленки
Мерач на амбиенталната температура
Систем за информирање за мртви агли BLIS™ со Помош при управување и Предупредување за вкрстен сообраќај со автоматско сопирање
Задна помош за паркирање
Задна и предна помош за паркирање
Помошник за паркирање
Серво-управување што се приспособува според возачот
Поврзување со паметен телефон
Сензор за дожд
Светла за дневно возење со сензор за дневна светлина
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување со компас
Внатрешни и надворешни ретровизори со автоматско затемнување
Ретровизори на вратите со електрично вовлекување
Електрични прозорци, предни и задни
Серво-управување што се приспособува според брзината
Индиректен систем за контрола на притисокот во гумите (iTPMS)
Бришачи со вградени прскалки
Тркала
Алуминиумско тркало од 21″ со 10 отворени краци Turbine Tinted Silver Diamond Cut - W004
21″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Black Diamond Cut - 1136
21″ алуминиумско тркало со 5 краци Fan Silver Bright - W005
20" алуминиумско тркало со 8 краци Black Diamond Cut - 1139
20″ алуминиумско тркало со 8 краци Silver Diamond Cut - 214
20″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Black Diamond Cut - 1137
19″ алуминиумско тркало со 10 краци Black Diamond Cut - 1142
19″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Matt Graphite Diamond Cut - 1166
19″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1141
18″ алуминиумско тркало со 10 краци Black Diamond Cut
18″ алуминиумско тркало со 10 краци Turbine Silver Bright - 154
18″ алуминиумско тркало со 5 тројни краци Graphite Diamond Cut - 1099
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Silver - 1143
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Silver - 148
18″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut
17″ сребрено алуминиумско тркало со 7 краци - 152
Заштитни капачиња, Silver
Заштитни капачиња, Matt Tech Grey
Заштитни капачиња, Chrome
Опрема за полнење
Кабел за полнење, Режим 3, приклучок од Тип 2 (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 6 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 8 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 A CEE монофазен приклучок Blue plug (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок 10 A G (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, 40 A NEMA 14-50P монофазен приклучок (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок NEMA 5-15P од 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 10 А приклучок од Тип I (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 13 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 А приклучок YP-41 (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, TurboCord Dual 120/240 V (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 3, високонапонски приклучок од Тип GB (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 8 А приклучок од Тип I (7 метри)
Торба за кабел за полнење
Седишта
Удобни предни седишта
Контурни предни седишта
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Ергономски седишта
Пет посебни седишта
Електрични седишта со целосно приспособување
Продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот
Електрични продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за совозачот
Рачен продолжеток на перничето од седиштето, седиште за возачот
Рачен продолжеток на перничето од седиштето, седиште за совозачот
Рачни продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот и совозачот
Електрично седиште за возачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Проветрување на предните седишта
Електрични странични потпирачи
Електрична 2-насочна поддршка за 'рбетот
Електрична повеќенасочна 4-степена поддршка за 'рбетот
Масажа на предните седишта
Заден централен потпирач за раце со држачи за чаши
Климатизација
Грејач на средството за ладење на моторот со висок напон (HVCH)
Бришачи со вградени прскалки со загревање
CleanZone
CleanZone со Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Air Quality со напреден прочистувач на воздухот за PM 2,5
Двозонски систем за климатизација
Четиризонски систем за климатизација
Проветрување пред стартување и климатизација по исклучување
Приспособливи задни отвори за воздух
Стартување на климатизацијата од далечина
Филтер за кабината
Затемнети задни прозорци
Ветробран што намалува топлина
Стаклен сончев покрив
Грејач за паркирање што работи на гориво
Продолжување на работата на климатизација кога возилото е паркирано
Загревање кога возилото е паркирано
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Греење на ветробранот
Загревање на управувачот
Завеси за сонце на задните врати
Електрична завеса за сонце на задниот прозорец
Чистење на предните фарови
Поддршка за возачот
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Навигација Sensus
9-инчен централен екран со екран на допир
Предупредување за растојание
Приспособлив темпомат
Предупредување за заден судар со сопирање во место
Помош при возење
Информација за сообраќајни знаци
Говорна контрола
Далечинска контрола на управувачот
Далечински контроли на управувачот
Безжично полнење за мобилни телефони
Осветлени огледала
Автоматско нивелирање на предните фарови
Електрични ретровизори на вратите
Електрична сопирачка за паркирање
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Греење на ветробранот
Бришачи со вградени прскалки со загревање
Ограничувач на брзина
Екран на ветробранот
Камера за помош при паркирање, задна
Камера од 360°
Екран за возачот од 12 инчи
Внатрешно осветлување
Внатрешно осветлување од високо ниво
LED-предни фарови со светла со активно навалување
Магленки
Мерач на амбиенталната температура
Систем за информирање за мртви агли BLIS™ со Помош при управување и Предупредување за вкрстен сообраќај со автоматско сопирање
Задна помош за паркирање
Задна и предна помош за паркирање
Помошник за паркирање
Серво-управување што се приспособува според возачот
Поврзување со паметен телефон
Сензор за дожд
Светла за дневно возење со сензор за дневна светлина
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување со компас
Внатрешни и надворешни ретровизори со автоматско затемнување
Ретровизори на вратите со електрично вовлекување
Електрични прозорци, предни и задни
Серво-управување што се приспособува според брзината
Индиректен систем за контрола на притисокот во гумите (iTPMS)
Бришачи со вградени прскалки
Тркала
Алуминиумско тркало од 21″ со 10 отворени краци Turbine Tinted Silver Diamond Cut - W004
21″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Black Diamond Cut - 1136
21″ алуминиумско тркало со 5 краци Fan Silver Bright - W005
20" алуминиумско тркало со 8 краци Black Diamond Cut - 1139
20″ алуминиумско тркало со 8 краци Silver Diamond Cut - 214
20″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Black Diamond Cut - 1137
19″ алуминиумско тркало со 10 краци Black Diamond Cut - 1142
19″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Matt Graphite Diamond Cut - 1166
19″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1141
18″ алуминиумско тркало со 10 краци Black Diamond Cut
18″ алуминиумско тркало со 10 краци Turbine Silver Bright - 154
18″ алуминиумско тркало со 5 тројни краци Graphite Diamond Cut - 1099
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Silver - 1143
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Silver - 148
18″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut
17″ сребрено алуминиумско тркало со 7 краци - 152
Заштитни капачиња, Silver
Заштитни капачиња, Matt Tech Grey
Заштитни капачиња, Chrome
Опрема за полнење
Кабел за полнење, Режим 3, приклучок од Тип 2 (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 6 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 8 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 A CEE монофазен приклучок Blue plug (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок 10 A G (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, 40 A NEMA 14-50P монофазен приклучок (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок NEMA 5-15P од 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 10 А приклучок од Тип I (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 13 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 А приклучок YP-41 (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, TurboCord Dual 120/240 V (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 3, високонапонски приклучок од Тип GB (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 8 А приклучок од Тип I (7 метри)
Торба за кабел за полнење