Воздушен поглед на Volvo S90 за време на возење преку надвозник во градот.

Пронајдете го совршениот S90

Серија на S90

Секоја форма на S90 е комбинација на елегантна софистицираност со интуитивна технологија. Одберете ја онаа вистинската за вас.

Страничен поглед на Volvo S90

Пронајдете го вашиот S90

Одберете од понудените пакети со опрема кои се создадени за вашите желби. Секоја ви нуди високо ниво на стил, софистицираност и технологија, така што само што треба да се одлучите е балансот на опремата, луксузноста и спортското кое е вистинското за вас

Истражете ја серијата на S90

Volvo S90 со пакет опрема Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo S90 со пакет опрема Inscription
R-Design

SPORT

Volvo S90 со пакет опрема Inscription
Inscription

ЛУКСУЗ