Елегантно модерн

Volvo S90 Momentum

Прогресивен дизајн и технологија, за премиум седан како никој друг

Volvo S90 за време на возење на мал пат покрај морето

Дефинирана елегантност

Откријте ја современата софистикација со S90 Momentum - инспирираниот седан со Скандинавски дизајн и иновација. Со својот препознатлив дизајн и високо ниво на технологија за вистинско премиум чувство.
Креирај го твојот S90 Momentum

Детали за пакетот на опрема за Momentum

Преден дел и маска на  Volvo S90 Momentum
Премиум по дизајн

Елегантен, усовршени елементи на дизајн кои ги вклучуваат предните светла со LED технологија и единствениот T-облик на предната маска со црни додатоци од висок сјај.

Внатрешен средишен дисплеј на Volvo S90
Интуитивна контрола

Уживајте во интуитивната технологија со нашиот 9-инчен екран на допир, дигитален диспеј за возачот и одговорна гласовна контрола.

Внатрешен поглед на Volvo S90 Momentum
Патување од прва класа

Удобните седишта provide извонредна подршка, така што кога ќе излезете од автомобилот ќе се чуствувате освежени иако патувањето било долго.

Внатрешен поглед на Volvo S90 Momentum
Скандинавска sanctuary

Кабината на S90 Momentum ќе се погрижи за добро расположение со својот убав материјал, нашиот аудио состав со високи перформанси и со прочистениот дизајн.

Направете го ваш

Креирајте го вашиот совршен Volvo S90. Одберете од широкиот асортиман на бои, спецификации и додатна опрема.

Направете го вашиот

Volvo S90 Momentum преминува мост во градот

Истражи ја серијата на S90

Volvo S90 со пакет опрема Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo S90 со пакет опрема R-Design
R-Design

SPORT

Volvo S90 со пакет опрема Inscription
Inscription

ЛУКСУЗ