Воздушен поглед на Volvo S90 додека вози преку надвозник во градот

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШЕТО СОВРШЕНО S90

Серијата S90

Секое ниво на опрема на S90 комбинира елегантна софистицираност со интуитивна технологија. Изберете го вистинското за вас.

Страничен поглед на Volvo S90

Изберете го Вашето S90

Inscription, R-Design и Excellence нивоата на опрема за S90 Ви дозволуваат да изберете автомобил кој го надополнува начинот на кој живеете и Вашето чувство за стил. Inscription е за уживање во рачно изработениот луксуз, R-Design е фокусиран на задоволство од возење и Excellence обезбедува прва класа удобност. Без разлика што ќе одберете, ќе го изберете S90 кое е вистинското за Вас.

Серијата S90

Одберете го Вашето ниво на опрема за S90

S90 Momentum

Скандинавска елеганција, премиум технологија.

Volvo S90 Inscription ниво на опрема
S90 Inscription

Софистициран Шведски луксуз.

Volvo S90 R-Design ниво на опрема
S90 R-Design

Елегантно возачко искуство.