Интуитивна контрола

Уживајте во интуитивната технологија со 9-инчниот централен екран чувствителен на допир, дигитална инструмент табла и гласовни комади.

Патување во прва класа

Удобните седишта нудат одлична потпора, затоа од автомобилот ќе излезете свежи и одморени без разлика колку долго траело патувањето.

Скандинавско спасилиште

Кабината на S90 Momentuma нуди чувство на удобност со преубави материјли, нашиот High Performance аудио систем и опуштен дизајн.