ДИЗАЈН

ДИЗАЈНИРАНО ДО ВООДУШЕВУВАЊЕ

Мирен, моќен и јасно Скандинавски - Volvo Cars дизајнерите говорат за уникатниот карактер на новото Volvo XC60.

"Овој автомобил е како скулптура - многу сензуален," изјави Maximilian Missoni, Заменик Претседател, Надворешен Дизајн. "Сакате да сте во интеракција со него. Да го допрете со рака," изјави. „Ова е Скандинавски дизајн во своето најдобро издание: ненаметлив но со моќно и интигантно присуство." Од надворешноста, Volvo XC60 поседува чисти и истакнати линии под влијание на Volvo Concept Coupe. Одвнатре, внимателна изработка и прекрасни материјали кои создаваат светилиште. Каде и да погледнете таму има нешто што Ви ги задоволува сетилата. "Ние сакавме Volvo XC60 да поседува многу карактер," објаснува Maximilian. "И горд сум со тоа што се постигна. Ова е автомобил со прав став."
Истражете го Volvo XC60