Новото Volvo XC60 T8 Twin Engine plug-in hybrid паркирано во покриен паркинг простор

ПРОНАЈДИ ГО СОВРШЕНОТО XC60

Volvo XC60 обсегот

Секое XC60 комбинира експресивен дизајн со вистински SUV став. Изберете ниво на опрема кое е право за Вас

Новото Volvo XC60 паркирано на градска улица, достапно со две варијанти на опременост

Ваше XC60, на Ваш начин

Ние создадовме XC60 со нивоа на опременост кои Ви овозможуваат да креирате варијанта која е во склад со начинот на кој живеете и со Вашето чувство за стил. Inscription го доловува духот на модерниот луксуз, додека R-Design се однесува на спортскиот став.

XC60 обсегот

Одберете го нивото на опременост на Вашето XC60

Volvo XC60 Momentum ниво на опременост
XC60 Momentum

Премиум опрема и стил.

Volvo XC60 Inscription ниво на опременост
Volvo XC60 Inscription

Прогресивен модерен луксуз, од Шведска.