Новото Volvo XC60 Incription вози по градска улица

МОДЕРЕН ЛУКСУЗ

Volvo XC60 Inscription

"Ексклузивен дизајн и материјали, скандинавски стил. Откријте префинет модерен луксуз од Шведска."

Новото Volvo XC60 Incription паркирано пред кафуле

Искусете модерен луксуз

XC60 Inscription е модерна, скандинавска експресија на луксуз. Ексклузивните надворешни елементи вклучуваат дополнителни хромирани елементи, уникатна предна маска, специјални алуминиумски тркала и интегрирани издуви со обоени вметоци во задниот одбојник. Во внатрешноста, мек кожен тапацир со внимателно одбрани детали создаваат луксузен амбиент. Напредната, интуитивна технологија Ви помага да останете поврзани и забавувани на пат.

Inscription нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Хромирани нагласоци

XC60 Inscription се одликува со ексклузивни хромирани детали во предната решетка, долните странични решетки и страничните прозорци.

Driftwood декор

Driftwood декор – уникатна преработка на дрвото под влијание на нашето шведско наследство – го зајакнува чувството на луксуз во новото XC60 Inscription.

Кожен тапацир

Раскошна кожа ги прекрива седиштата, панелите на вратите и потпирачот за раце. Истата боја на кожа се користи и за далечинскиот клуч од автомобилот.

 

Разгледајте други XC60 нивоа на опременост

Volvo XC60 Inscription ниво на опременост
XC60 Inscription

Прогресивен модерен луксуз, од Шведска.

Volvo XC60 R-Design ниво на опременост
XC60 Momentum

Премиум опрема и стил.

Volvo XC60 R-Design ниво на опременост
XC60 R-Design

Спортски израз, инспириран од уметноста на возење .