R-Design нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Во возачкото седиште

Контурните седишта со перфорирана Nappa кожа/Nubuck текстилен тапацир го поставуваат тонот на прав автомобил за возачи, и обезбедуваат исклучителна поддршка.

Моќен според дизајн

R-Design нивото на опрема кај XC60 создава импресивно присуство, со сјајно црни вметоци во предната маска, потенциран дизајн кај алуминиумските тркала и вградени издувни цевки.

Фокусирано на возење

XC60 R-Design е создадено за возење. Спуштеното спортско подвозје обезбедува уште поостро ракување.