урбаниот стил се среќава со авантурата

Земете ја контролата со V40 Cross Country

Дизајниран околу вас

Volvo V40 Cross Country е компактен хечбек совршен за авантуристики урбан живот. Со надограден стајлинг и интуитивна технологија, најврвниот избор досега.

Откриј ги деталите

Одлично доживување во кабина

Доживејте го скандинавскиот амбиент и просторност благодарение на незбиениот дизајн и извонредното мајсторство. Неврамениот заден ретровизор и покривот од панорамско стакло ве поврзуваат со надворешноста, дури додека сте внатре.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.