Поглед од страна на Volvo V40 паркирано на улица, преку прозорец на локал

V40 - ИНДИВИДУАЛНО ВАШЕ

Серијата Volvo V40

Ви даваме слобода да креирате Volvo V40 кое ќе Ве рефлектира. Изразете ја Вашата индивидуалност.

Преден поглед на Volvo V40

Ваше V40. Персонализирано за Вас

Изберете едно од трите V40 нивоа на опременост кое го одразува Вашиот живот. Inscription е нашата идеја за луксуз, додека R-Design одразува поспортски изглед. Острото Cross Country е за оние кои се во потрага по авантури. Дознајте повеќе за нивоата на опременост и достапните опции што ќе Ви помогне да создадете совршено V40 за Вас.

Серијата V40

Одберете го Вашето ниво на опрема за V40

Volvo V40 Inscription ниво на опременост
V40 Momentum

Врвен дизајн, премиум опрема.

 Volvo V40 R-Design ниво на опременост
V40 R-Design

Инспирирано возачко искуство.

Volvo V40 Cross Country ниво на опременост
V40 Cross Country

Урбаниот авантурист.

Volvo V40 Inscription ниво на опременост
V40 Inscription

Шведски луксуз, урбан стил.