Поглед од страна на Volvo V40 Cross Country паркирано покрај океанот и човек кој се оддалечува

ЦВРСТ, КОРИСЕН И СТИЛСКИ

Volvo V40 Cross Country

Авантурист во градот и подалеку, за да се вклопи во Вашиот активен животен стил.

Поглед од напред на Volvo V40 Cross Country паркирано на пат

Освојте го градот - и многу повеќе

Цврсти дизајн детали и големи тркала не дозволуваат да се двоумите за авантуристичкиот потенцијал на V40 Cross Country. Цврст во градот и пошироко, V40 Cross Country има зголемено растојание од земја за да Ви овозможи полесно да се справи со тешките површини на патот.

Volvo V40 Cross Country во 360 °

Добијте подобар поглед

Детално разгледајте ја внатрешностa на Volvo V40 Cross Country со нашиот интерактивен поглед во 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
V40360ExperienceCompV40CC

Cross Country нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Силен карактер

Уникатната предна решетка, страничните прагови и заштитното тело на V40 му даваат цврст став со кој може да патувате насекаде.

Стигнете подалеку

Поголемото растојание од земја Ви дава појасен поглед на патот пред Вас.

Бидете различни

Одберете од различните еднобојни или двобојни дизајни со акцентирани шевови, со седишта во текстил, текстил/T-Tec или кожа.

 
Поглед од страна на Volvo V40 Cross Country паркирано пред зграда свртено на десно