Премиум стил

Volvo V40 Momentum

Откријте го прилагодливиот хечбек кој е создаден за живот во град и надвор од него.

Преглед на страничниот дел од елегантното и рафинирано Volvo S90 Inscription

V40 MOMENTUM

Силен впечаток

Интуитивната паметна технологија и современите детали се дел од V40 Momentumu за да се добие премиум чувството. Надворешноста нуди истакнати 16-инчни алуминиумски бандажи и LED предни светла, со нашиот единствен T-облик на светлата се карактеризираа самоувереноста на новиот V40. Внатрешност, Volvo гравиран праг на вратата Ве поздравува пред да влезете во возилото и да се сместите на одличните и стилски седишта изработени од шведски текстил.
Превземете контрола

Sensus интерактивниот систем има централен екран со висока резолуција кој Ви нуди интуитивна контрола на напредната технологија во V40.

Современ дизајн

Темно сивите текстилни облоги и Black Grid алуминиумските додатоци го дефинираат модерниот ентериер на шведската изработка.

Истакнете се

Впечатливите 16-инчни алуминиумски бандажи со дијамнтска обработка му даваат на V40 Momentumu единствена индивидуалност и истакнатост.

 

Истражете ја останатата V40 опрема

Volvo S90 Inscription ниво на опременост
V40 Momentum

Врвен дизајн, премиум опрема.

Volvo S90 R-Design ниво на опременост
V40 R-Design

Инспиративно уживање во возењето.

V40 Cross Country

Урбан авантурист.

V40 Inscription

Шведски луксуз, урбан стил.