Жена проаѓа преку патот и Volvo V40 R-Design паркирано во тесен простор помеѓу две згради

Дизајнирано да возбудува

Volvo V40 R-Design

Ексклузивен дизајн и материјали за луксузно искуство низ град.

Поглед од страна на Volvo V40 R-Design свртено на десно

Изборот на возачот

V40 R-Design е за оние кои сакаат да возат. Серијата на посебните дизајн детали го зголемуваат впечатливото и спортско присуство на автомобилот. Тоа е израз кој го фаќа окото од секој агол и навестува ветување за енергетско возење. R-дизајн седиштата со поддршка и ентериерот го поставуваат тонот за автомобил кој има динамична привлечност во неговото јадро.

R-Design нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Дизајнирано за возење

Карактеристичната црна решетка, страничните ретровизори со Bright Silver завршна обработка, двојните хромирани издувни цевки и задниот дифузер создаваат спортско, атлетско чувство.

Фокусирана технологија

Опционалната спуштена спортска шасија е подесена за поостро ракување и управување со одзив, со помалку тркалање низ аглите.

Паметен комфор

Stealth Aluminium декоративни вметоци, Charcoal кровен тапацир и делумно кожен тапацир на седиштата на кабината и даваат чувство на спортски автомобил.

 
Поглед од страна на Volvo V40 R-Design низ прозор

Истражете други нивоа на опременост на V40

Преден поглед на Volvo V40 R-Design
V40 Momentum

Врвен дизајн, премиум опрема.

Volvo V40 R-Design ниво на опременост
V40 R-Design

Инспирирано возачко задоволство.

Volvo V40 Cross Country ниво на опременост
V40 Cross Country

Урбаниот авантурист.

Преден поглед на Volvo V40 R-Design
V40 Inscription

Шведски луксуз, урбан стил.