Тоа е твоето патување

Направи го уникатно со новото Volvo V40.

Дизајниран за живот во град


Volvo V40 е компактен хечбек кој совршено одговара на градскиот живот. Со подвижно ракување, разновидна внатрешност и паметна технологија кои ќе ви го олеснат животот, V40 е совршено друштво на вашето патување.


Креативни патувања

За Патрик, Ана и Сага, Стокхолм е повеќе од град. Таму цути нивната индивидуалност. Пет луѓе, секој со страст за креативност и со сопствена приказна.

Откриј ги деталите

Одлично доживување во кабина

Тапацирот на City Weave е продолжение на урбаниот скандинавски изглед на V40. Задниот ретровизор и покривот од панорамско стакло создаваат просторно прибежиште и ве поврзуваат со надворешноста дури и кога сте внатре.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.