Volvo V60 Cross Country

Авантура позади секој агол

Карактеристичен, цврст караван кој е подготвен за авантура.

Напредно управување

Чувствувајте се како дома на секаков пат

"Секој пат е вистинскиот со V60 Cross Country. Тој има способност за да се справи со сите видови патишта во сите временски услови - и верзијата со погон на сите тркала ја зголемува таа способност.

На автопатот, кога ќе зафаќате агол со голема брзина, Corner Traction Control ќе Ви помогне при тоа."
 

Врвна контрола

Удобно спортски

Добро седиште е Вашата врска со патот. Кожните седишта Sport на Volvo V60 Cross Country се толку удобни, што никогаш нема да сакате Вашата авантура да заврши. Кога ќе поминете низ секакви свиоци, Ве држи цврсто на место, давајќи Ви чувство на целосна контрола.