Volvo V60 R-Design

Инспирирано од уметноста на возење

Доколку сакате да возите, V60 R-Design е за Вас.

Стил со карактер

Искусете ги спортските предиспозиции

R-Design ја доловува возбудливоста на возачкото искуство со стил, одговор и контрола. А богатството на дизајнерските детали му дава поспортско, препознатливо присуство на патот. Тоа е израз кој го фаќа окото и укажува на перформансите што Ве очекуваат додека го возите. И, благодарение на уникатната спортска шасија, тоа се испорачува секој пат.

Thrill Your Senses

Со 18-инчни алуминиумски тркала со пет краци и двојни издувни цевки, V60 R-Design го прави своето присуство почувствувано веднаш штом го гледате. Спортската шасија гарантира дека ракувањето на автомобилот се совпаѓа со острината на својот изглед. Во внатрешноста, R-Design контурни седиштата, кожен управувач со метален знак R-Design, дигиталниот дисплеј со тема R-Design и Charcoal кровниот тапацир создаваат фокусирано расположение. Тоа е покана да влезете и да возите, секој ден.