КРЕИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ СОВРШЕН АВТОМОБИЛ

Дополнителна опрема за V60

Откријте додатоци кои ја зголемуваат практичноста, удобноста и флексибилноста на Вашето возило.

Надворешен стилски комплет

Додадена динамика

Дизајниран за да го потенцира динамичниот атлетски карактер на V60, надворешниот стилски комплет вклучува предни и задни странични пренасочувачи, лајсни за прагови, заден дифузер и двојни интегрирани издувни цевки. Сите делови се обоени освен задниот дифузер, кој е црн.