V60 обсегот

Најдете го совршеното V60

Секое ниво на опрема на V60 е динамично, елегантно и препознатливо. Изберете го вистинското за Вас.

Вашето V60, на Ваш начин

Ние создадовме V60 нивоа на опрема кои Ви овозможуваат да го додадете Вашиот личен стил и да добиете варијанта која е во совршен склад со Вашиот живот. Без разлика дали ќе се одлучите за ексклузивниот стил на Momentum или префинетиот луксуз на Inscription, ќе направите избор кој е лично Ваш.
 

Изберете ниво на опрема за Вашето V60

Страничен поглед на V60 Momentum
V60 Momentum

Ексклузивен стил и високо ниво на технологија

Volvo V60 обсег Inscription
V60 Inscription

Прекрасно изработен модерен шведски луксуз