Додатна опрема за V60

Откријте ја додатната опрема која што ја разубавува практичноста, удобноста и разновидноста на вашето возило.

Опрема за дизајнирање на надворешен изглед

Додадена динамика

Комплет за надворешен дизајн, дизајниран да го истакне динамичниот, спортски дух на V60, вклучува предни и задни странични браници, украсни прагови, заден издув и интегрирани цевки со двојно издувни гасови. Сите делови освен задниот издув се со црна боја во каросеријата.
Стилизирајте го вашиот V60

СОЗДАДЕН ЗА ВАС

Пакети на опрема за Volvo V60

Пакети на опрема кои ви помагаат да извлечете повеќе од вашето Volvо.

Пакет опрема за заштита на внатрешноста

Чувајте ја внатрешноста на вашиот V60 чиста и стилска со балансирано обоените отпорни тепеси за просторот за патниците, делот за багажот и за практичната заштита за браникот.

Пакет за багаж

Надградете го багажниот простор со заштитна челична решетка што безбедно ги раздвојува кабината и багажниот простор и мрежата за обезбедување на товарот.

Пакет на кровни носачи

Зголемете ја разновидноста на вашиот S60 со аеродинамичниот носач за товар, комплетот за заклучување One Key и 350-литарската кровна кутија со вградено LED oсветлување.

ДЕТАЛНО

Истражете ја целата додатна опрема

Откријте ја целокупната понуда на додатна опрема за Volvo Cars која што ви помага во креирањето на V60 оној кој што е вистинскиот за вас.
Погледнете ја целата додатна опрема

Конфигурирајте го вашиот V60