Карактеристики на Volvo V60

Откријте го опсегот карактеристики на Volvo V60.
Choose category:
Седишта
Удобни предни седишта
Контурни предни седишта
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Пет посебни седишта
Седиште за возачот со целосно приспособување
Седиште за совозачот со целосно приспособување
Продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот
Електрично седиште за возачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Седишта во вториот ред со рачно преклопување
Проветрување на предните седишта
Електрични странични потпирачи
Фиксна поддршка за 'рбетот
Електрична 2-насочна поддршка за 'рбетот
Електрична повеќенасочна 4-степена поддршка за 'рбетот
Масажа на предните седишта
Заден централен потпирач за раце со држачи за чаши
Поддршка за возачот
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Навигација Sensus
9-инчен централен екран со екран на допир
Предупредување за растојание
Приспособлив темпомат
Предупредување за заден судар со сопирање во место
Помош при возење
Информација за сообраќајни знаци
Говорна контрола
Далечинска контрола на управувачот
Безжично полнење за мобилни телефони
Осветлени огледала
Автоматско нивелирање на предните фарови
Електрични ретровизори на вратите
Електрична сопирачка за паркирање
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Греење на ветробранот
Греење на бришачите, предни и задни
Ограничувач на брзина
Екран на ветробранот
Камера за помош при паркирање, задна
Камера од 360°
Екран за возачот од 12 инчи
Внатрешно осветлување од високо ниво
Темпомат
LED-предни фарови со светла со активно навалување
Магленки
Мерач на амбиенталната температура
Систем за информирање за мртви агли BLIS™ со Помош при управување и Предупредување за вкрстен сообраќај со автоматско сопирање
Задна помош за паркирање
Задна и предна помош за паркирање
Помошник за паркирање
Серво-управување што се приспособува според возачот
Поврзување со паметен телефон
Сензор за дожд
Светла за дневно возење со сензор за дневна светлина
Внатрешен ретровизор со рачно затемнување
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување
Внатрешни и надворешни ретровизори со автоматско затемнување
Ретровизори на вратите со електрично вовлекување
Електрични прозорци, предни и задни
Серво-управување што се приспособува според брзината
Индиректен систем за контрола на притисокот во гумите (iTPMS)
Бришачи со вградени прскалки, предни и задни
Стил на каросеријата
Тркала
20″ алуминиумско тркало со 10 краци Turbine Black Diamond Cut - 800145
20″ тркало од кован исполиран црн алуминиум со 5-Y краци - 1163
20″ алуминиумско тркало со 5 тројни краци Matt Black Diamond Cut - 1052
19″ алуминиумско тркало со 5 тројни краци Matt Black Diamond Cut - 1042
19″ тркало од кован исполиран црн алуминиум со 5-Y краци
19″ алуминиумско тркало со 5-V краци Tinted Silver - 1040
19" алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1041
19″ алуминиумско тркало со 5 отворени краци Black Diamond Cut - 1100
18″ алуминиумско тркало со 10 краци Black Diamond Cut - 1038
18″ алуминиумско тркало со 5-Y краци Black Diamond Cut - 1106
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Matt Black Diamond Cut - 1039
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Matt Graphite Diamond Cut - 1165
17″ алуминиумско тркало со 5-V краци Black Diamond Cut - 1036
17″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Silver - 1035
17″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1047
16″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1072
Заштитни капачиња, Silver
Заштитни капачиња, Matt Tech Grey
Заштитни капачиња, Chrome
Опрема за полнење
Кабел за полнење, Режим 3, приклучок од Тип 2 (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 6 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 8 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 A CEE монофазен приклучок Blue plug (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок 10 A G (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, 40 A NEMA 14-50P монофазен приклучок (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок NEMA 5-15P од 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 10 А приклучок од Тип I (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 13 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 А приклучок YP-41 (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, TurboCord Dual 120/240 V (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 3, високонапонски приклучок од Тип GB (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 8 А приклучок од Тип I (7 метри)
Торба за кабел за полнење
Седишта
Удобни предни седишта
Контурни предни седишта
Греење на седиштата, предни
Греење на задните седишта
Пет посебни седишта
Седиште за возачот со целосно приспособување
Седиште за совозачот со целосно приспособување
Продолжетоци на перничето од седиштето, седиште за возачот
Електрично седиште за возачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот со функција за меморирање
Електрично седиште за совозачот
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Седишта во вториот ред со рачно преклопување
Проветрување на предните седишта
Електрични странични потпирачи
Фиксна поддршка за 'рбетот
Електрична 2-насочна поддршка за 'рбетот
Електрична повеќенасочна 4-степена поддршка за 'рбетот
Масажа на предните седишта
Заден централен потпирач за раце со држачи за чаши
Поддршка за возачот
IntelliSafe Surround
Sensus Connect
Навигација Sensus
9-инчен централен екран со екран на допир
Предупредување за растојание
Приспособлив темпомат
Предупредување за заден судар со сопирање во место
Помош при возење
Информација за сообраќајни знаци
Говорна контрола
Далечинска контрола на управувачот
Безжично полнење за мобилни телефони
Осветлени огледала
Автоматско нивелирање на предните фарови
Електрични ретровизори на вратите
Електрична сопирачка за паркирање
Електрично преклопување на задните надворешни потпирачи за глава
Електрично преклопување на задните потпирачи за грб
Греење на ветробранот
Греење на бришачите, предни и задни
Ограничувач на брзина
Екран на ветробранот
Камера за помош при паркирање, задна
Камера од 360°
Екран за возачот од 12 инчи
Внатрешно осветлување од високо ниво
Темпомат
LED-предни фарови со светла со активно навалување
Магленки
Мерач на амбиенталната температура
Систем за информирање за мртви агли BLIS™ со Помош при управување и Предупредување за вкрстен сообраќај со автоматско сопирање
Задна помош за паркирање
Задна и предна помош за паркирање
Помошник за паркирање
Серво-управување што се приспособува според возачот
Поврзување со паметен телефон
Сензор за дожд
Светла за дневно возење со сензор за дневна светлина
Внатрешен ретровизор со рачно затемнување
Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување
Внатрешни и надворешни ретровизори со автоматско затемнување
Ретровизори на вратите со електрично вовлекување
Електрични прозорци, предни и задни
Серво-управување што се приспособува според брзината
Индиректен систем за контрола на притисокот во гумите (iTPMS)
Бришачи со вградени прскалки, предни и задни
Стил на каросеријата
Тркала
20″ алуминиумско тркало со 10 краци Turbine Black Diamond Cut - 800145
20″ тркало од кован исполиран црн алуминиум со 5-Y краци - 1163
20″ алуминиумско тркало со 5 тројни краци Matt Black Diamond Cut - 1052
19″ алуминиумско тркало со 5 тројни краци Matt Black Diamond Cut - 1042
19″ тркало од кован исполиран црн алуминиум со 5-Y краци
19″ алуминиумско тркало со 5-V краци Tinted Silver - 1040
19" алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1041
19″ алуминиумско тркало со 5 отворени краци Black Diamond Cut - 1100
18″ алуминиумско тркало со 10 краци Black Diamond Cut - 1038
18″ алуминиумско тркало со 5-Y краци Black Diamond Cut - 1106
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Matt Black Diamond Cut - 1039
18″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Matt Graphite Diamond Cut - 1165
17″ алуминиумско тркало со 5-V краци Black Diamond Cut - 1036
17″ алуминиумско тркало со 5 двојни краци Silver - 1035
17″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1047
16″ алуминиумско тркало со 5 краци Black Diamond Cut - 1072
Заштитни капачиња, Silver
Заштитни капачиња, Matt Tech Grey
Заштитни капачиња, Chrome
Опрема за полнење
Кабел за полнење, Режим 3, приклучок од Тип 2 (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 6 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 8 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 A CEE монофазен приклучок Blue plug (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок 10 A G (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, 40 A NEMA 14-50P монофазен приклучок (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, приклучок NEMA 5-15P од 10 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 10 А приклучок од Тип I (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, шуко приклучок 13 A (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 32 A монофазен приклучок IP-32 A Blue plug (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 16 А приклучок YP-41 (7 метри)
Кабел за полнење, Ниво 2, TurboCord Dual 120/240 V (7 метри)
Кабел за полнење, Режим 3, високонапонски приклучок од Тип GB (4,5 метри)
Кабел за полнење, Режим 2, 8 А приклучок од Тип I (7 метри)
Торба за кабел за полнење