Страничен поглед на V60 со жена потрпрена на зид

V60 обсегот

Најдете го совршеното V60

Секое ниво на опрема на V60 е динамично, елегантно и препознатливо. Изберете го вистинското за Вас.

Volvo V60 поглед на дел од предница

Вашето V60, на Ваш начин

Ние создадовме V60 нивоа на опрема кои Ви овозможуваат да го додадете Вашиот личен стил и да добиете варијанта која е во совршен склад со Вашиот живот. Без разлика дали ќе се одлучите за ексклузивниот стил на Momentum или префинетиот луксуз на Inscription, ќе направите избор кој е лично Ваш.
 

Изберете ниво на опрема за Вашето V60

Страничен поглед на V60 Momentum
V60 Momentum

Ексклузивен стил и високо ниво на технологија

Volvo V60 обсег Inscription
V60 Inscription

Прекрасно изработен модерен шведски луксуз